Warm de winter door met pantoffels

Pantoffels aan je voeten zijn dé manier om warm de winter door te komen. Alleen het vinden van de juiste pantoffels kan nog al eens een kriem zijn. Er zijn namelijk vele soorten modellen verkrijgbaar. Ook zijn er verschillende soorten zolen en kleuren te vinden. In deze blog word je wegwijs gemaakt in de wereld van warme voeten. Ga er even voor zitten en laat je door de verschillende keuzes heen loodsen. Lees snel verder!

De huissok als pantoffel

Ben je er nog niet helemaal van verzekerd of pantoffels jouw ding zijn? Of vind je echte pantoffels net ‘too much’? Als opstapje naar de pantoffel zijn huissokken een heel goed alternatief. Let bij de aanschaf er op dat er wol in zit verwerkt anders voegen ze alsnog niet veel warmte toe. En dat is nou net wat je wilt in de winter! Vaak heb je met sokken gauw het probleem dat je uitglijdt op de vloer in huis. Toch hoeft dat niet meer een issue te zijn wanneer je gaat voor een huissok. Deze modellen zijn vaak uitgevoerd met een anti-slip materiaal aan de onderkant van de sok. Door te kiezen voor een extra lang model heb je geen last meer van koude enkels.

De instappantoffel met dikke zool

Wil je een pantoffel die je gemakkelijk aan kunt doen? En een met een stevige zool? Dan is de instappantoffel misschien wat voor jou. Dit is een klassiek model en zit zeer comfortabel. Let er wederom op dat er wol in is verwerkt zodat je gegarandeerd bent van extra warmte. Ook is het fijn als de zool extra dik is. Dit helpt namelijk ook om kou tegen te gaan en het is prettig wanneer tijdens het lopen. Verder is het natuurlijk ideaal dat je er zo in kunt schieten.

De next-level variant: de schoenpantoffel

Ben je op zoek naar een combinatie tussen de huissok en de instappantoffel? Wil je profiteren van het beste van deze twee werelden? Dat is letterlijk de omschrijving van de schoenpantoffel. Deze heeft namelijk een dikke zool en sluit hoog aan bij de enkels. Meestal is deze variant ook een tikkeltje moderner dan de instappantoffel. Om te zorgen dat de vorm goed blijft behouden zit er vaak een beetje polyester in verwerkt.

Geef een reactie