Het perfecte kerstcadeau

Het is bijna kerst en de postbezorgers hebben het drukker dan ooit. Ook ik moet nog mijn inkopen doen en er ontstaat paniek. Ik weet wat ik wil, maar of het op tijd gaat komen is nog maar de vraag. Dan blijkt opa de verkeerde dag in zijn agenda te hebben staan. Hoe lossen we dit allemaal nog op voor kerst?

Koekjes bakken

Ik weet precies wat ik voor mijn ouders ga kopen. Ze zijn allebei super fanatiek en weten vaak niet van ophouden als het om een competitie gaat. Ze wandelen graag samen door de Veluwe, waar wij wonen en nemen onze hond Kaja ook altijd mee. Aangezien ze veel wandelen heb ik bedacht dat ik voor mijn ouders Veja sneakers ga kopen. Ik heb zelf ook een paar en ze lopen erg lekker. Voor mijn vader heb ik een mooi paar Veja heren sneakers op het oog. Deze zijn net wat stoerder en passen goed bij zijn karakter. Voor mijn moeder heb ik een mooi paar Veja dames sneakers uitgekozen. Mijn moeder houdt erg van rustige en zachte kleuren en daar ben ik dan ook voor gegaan. Terwijl mijn moeder heerlijke koekjes aan het bakken is in de keuken, zit ik op de laptop snel nog even mijn kerstcadeaus te kopen. Ik hoop dat ze niks doorheeft.

Toeval bestaat niet

Kerst is aangebroken. Opa is gelukkig ook aangeschoven en heeft de weg naar de wijn al gevonden. Mijn moeder kan goed koken, dus zij heeft de maaltijd gemaakt. Dat vind ik het allerleukst aan kerst. Het is tijd voor de cadeaus. Ik ben benieuwd wat mijn ouders van hun nieuwe paar schoenen vinden. Ik vond het wel al gek dat er vier dezelfde soort dozen onder de kerstboom stonden… de tijd zal het leren.

Ik gaf mijn ouders hun cadeau. Ze vonden het geweldig, alleen ze moesten een beetje lachen. Ik snapte niet waarom. Uiteindelijk was het tijd voor mijn cadeau en die van mijn zusje. Ik wist al waar dit naartoe zou gaan. Ik pakte mijn cadeau uit en begon keihard te lachen. Ik had dezelfde schoenen gekregen van mijn ouders. Zij wisten dat ik dol ben op deze schoenen en daarom hebben zij mij en mijn zusje nog een paar gegeven. We waren aan het gieren van het lachen en opa snapte er maar niks van.

We hebben die avond heerlijk gegeten en ontzettend veel lol gehad. Laat de volgende kerst maar snel weer komen.

Geef een reactie